2014-02-06

Direktni letovi Lisabon - Beograd od 2. jula

Portugalska aviokompanija TAP počela je prodaju karata za novu direktnu avionsku liniju Lisabon-Beograd koja će saobraćati od 2. jula tri puta nedeljno.

Portugalska aviokompanija TAP počela je prodaju karata za novu direktnu avionsku liniju Lisabon-Beograd koja će saobraćati od 2. jula tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom.

Prema podacima sa zvaničnog veb sajta portugalske kompanije let će trajati tri sata i 40 minuta.

Cena karata iz Lisabona do Beograda je od 115 evra, u zavisnosti od klase i termina, a za let iz Beograda do Lisabona oko 250 evra, koliko otprilike košta i povratna karta.

Lisabon nije zanimljiv samo kao krajnja destinacija, već i kao veoma važan tranzitni aerodrom za letove prema Africi, Južnoj Americi i SAD.

U okviru programa proširenja saobraćajne mreže u Evropi, TAP je već otvorio nove linije za Budimpeštu, Prag i Zagreb.

Iako je tokom 80-ih godina prošlog veka bilo inicijativa za uspostavljanje direktne avionske linije od Beograda do Lisabona, osim povremenih čarter letova nije bilo direktnih letova između ove dve destinacije.

Source: Tanjug

More news

2017-07-21

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
2017-06-28

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.
2017-03-27

Kreće transatlantski low-cost avio prevoznik “LEVEL”!

International Airlines Group (IAG), holding kompanija British Airways-a, Iberia-e, Vueling-a i Aer Lingus-a, u junu će pokrenuti transatlantskog avio prevoznika pod imenom „Level“.
2017-02-10

Low-cost revolucija 2017?

Novi savez low-cost aviokompanija bi mogao da uzdrma avio putovanja u Evropi pre kraja 2017. godine.
2014-06-30

Najzanimljiviji ili najdosadniji film koji možete gledati u avionu?

Putnici koji lete British Aiwaysom uskoro će moći da se "zabave" uz film koji prikazuje svaki pređeni metar voza koji putuje kroz Norvešku i to u usporenom maniru.