2017-09-22

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.

Izaberite vašu sledeću avanturu ovde: 
https://wizzair.com/en-gb/flights/trip-planner#/

Trip Planner omogućava putnicima da otkriju nove i uzbudljive destinacije uz pomoć korišćenja nekoliko fleksibilnih filtera zasnovanih na vrsti odmora, polaznom aerodromu, trajanju putovanja i budžetu. WIZZ će potom pretražiti svoju mrežu destinacija koja uključuje više od 550 linija i predložiće one destinacije koje odgovaraju putnikovim zadatim kriterijumima.

Putnici mogu da biraju brojne vrste odmora koji uključuju city break, odmor za celu porodicu, zimske sportove, avanturističko-sportski odmor, romantičan ili odmor na plaži, netipičan odmor na manje poznatim destinacijama, zabavu i noćni provod ili čak mogu postaviti “jeftino pivo” kao kriterijum. Od plaža na Kipru, preko romantičnih nemačkih gradova, do skijanja u Švajcarskoj – nove avanture čekaju na sve Wizz Air-ove putnike zahvaljujući Trip Planner-u.

Sajt Wizz Air-a koji je jednostavan za korišćenje se stalno unapređuje još od puštanja u rad prie godinu dana. Nedavno dodate nove usluge aviokompanije uključuju i novu mrežu za prikaz pronađenih tarifa, besplatan unos ispravke pogrešno unetog imena, mogućnost zadržavanja rezervacije na 48 sati kao i mogućnost rezervisanja više sedišta bez unošenja imena svih putnika (Flexible Travel Partner). Uvođenje Trip Planner-a je još jedan primer kako Wizz Air poboljšava proces rezervacija za svoje putnike.

Hari Drok, (Harry Drok), šef elektronskog poslovanja i prodaje u Wizz Air-u je izjavio: “Kao aviokompanija čiji sajt je šesti najposjećeniji na svetu, uvek se trudimo da olakšamo njegovo korišćenje za naše putnike, a ove nove, dugo očekivane, alatke za pretragu inspirisaće naše putnike da posete jedinstvene i uzbudljive destinacije u našoj mreži linija koja se stalno uvećava. Verujemo da će Trip Planner biti veoma cenjen od strane štedljivih putnika koji žele da otkriju nešto novo i da uživaju u novim avanturama, koristeći sve prednosti Wizz Air-ovih jeftinih aviokarata i uživajući u našoj gostoljubivoj i profesionalnoj usluzi tokom leta. Pozivamo sve da prate omiljenu evropsku low-cost aviokompaniju preko Facebook-a, gde ćemo redovno prikazivati neke od najzanimljivijih destinacija iz naše mreže.”

Source: http://ekonomist.me

More news

2017-11-08

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
2017-09-22

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
2017-09-22

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
2017-07-21

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
2017-06-28

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.