30. 01. 2013.

"Hop!" - za jeftinije letove u Francuskoj

Francuska aviogrupacija "Er Frans" lansirala je novu ponudu regionalnih letova u Francuskoj i Evropi kako bi se oduprla kompanijama koje pružaju svoje usluge po jeftinijoj ceni
"Er Frans" spaja svoje tri regionalne kompanije u jednu, pod nazivom "Hop!".

Nova kompanija će imati koherentniju ponudu, a cena pružanja osnovne usluge, koja obuhvata let u jednom pravcu bez prtljaga, iznosiće 55 evra i biće dostupna na 31 liniji.

Tokom letnjeg perioda 2013. godine, "HOP!" će imati 530 svakodnevnih letova i ponudiće 136 destinacija, u Francuskoj i Evropi.

Izvor: Tanjug

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.