26. 11. 2013.

"Turkiš erlajnz" od decembra povećava broj letova iz Beograda

Turska aviokompanija "Turkiš erlajnz" od ponedeljka 2. decembra, povećaće broj letova na liniji Beograd-Istanbul.

Umesto dosadašnjih 14, broj letova na liniji Beograd-Istanbul povećaće se na 17 nedeljno, a dodatni letovi će biti uvedeni ponedeljkom, četvrtkom i subotom, tako da će od početka decembra tim danima iz Beograda do Istanbula turska aviokompanija leteti po tri puta dnevno.

Prema redu letenja, avioni na novim letovima poletaće iz Beograda u 15 sati i 25 minuta, a na istanbulski aerodrom "Ataturk" će stizati u 18 časova i 10 minuta po lokalnom vremenu.

Izvor:Beta/Mondo Detaljnije

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.