06. 02. 2014.

Direktni letovi Lisabon - Beograd od 2. jula

Portugalska aviokompanija TAP počela je prodaju karata za novu direktnu avionsku liniju Lisabon-Beograd koja će saobraćati od 2. jula tri puta nedeljno

Portugalska aviokompanija TAP počela je prodaju karata za novu direktnu avionsku liniju Lisabon-Beograd koja će saobraćati od 2. jula tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom.

Prema podacima sa zvaničnog veb sajta portugalske kompanije let će trajati tri sata i 40 minuta.

Cena karata iz Lisabona do Beograda je od 115 evra, u zavisnosti od klase i termina, a za let iz Beograda do Lisabona oko 250 evra, koliko otprilike košta i povratna karta.

Lisabon nije zanimljiv samo kao krajnja destinacija, već i kao veoma važan tranzitni aerodrom za letove prema Africi, Južnoj Americi i SAD.

U okviru programa proširenja saobraćajne mreže u Evropi, TAP je već otvorio nove linije za Budimpeštu, Prag i Zagreb.

Iako je tokom 80-ih godina prošlog veka bilo inicijativa za uspostavljanje direktne avionske linije od Beograda do Lisabona, osim povremenih čarter letova nije bilo direktnih letova između ove dve destinacije.

Izvor: Tanjug

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.