06. 02. 2014.

Direktni letovi Lisabon - Beograd od 2. jula

Portugalska aviokompanija TAP počela je prodaju karata za novu direktnu avionsku liniju Lisabon-Beograd koja će saobraćati od 2. jula tri puta nedeljno

Portugalska aviokompanija TAP počela je prodaju karata za novu direktnu avionsku liniju Lisabon-Beograd koja će saobraćati od 2. jula tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom.

Prema podacima sa zvaničnog veb sajta portugalske kompanije let će trajati tri sata i 40 minuta.

Cena karata iz Lisabona do Beograda je od 115 evra, u zavisnosti od klase i termina, a za let iz Beograda do Lisabona oko 250 evra, koliko otprilike košta i povratna karta.

Lisabon nije zanimljiv samo kao krajnja destinacija, već i kao veoma važan tranzitni aerodrom za letove prema Africi, Južnoj Americi i SAD.

U okviru programa proširenja saobraćajne mreže u Evropi, TAP je već otvorio nove linije za Budimpeštu, Prag i Zagreb.

Iako je tokom 80-ih godina prošlog veka bilo inicijativa za uspostavljanje direktne avionske linije od Beograda do Lisabona, osim povremenih čarter letova nije bilo direktnih letova između ove dve destinacije.

Izvor: Tanjug

Ostale vesti

27. 03. 2017.

Kreće transatlantski low-cost avio prevoznik “LEVEL”!

International Airlines Group (IAG), holding kompanija British Airways-a, Iberia-e, Vueling-a i Aer Lingus-a, u junu će pokrenuti transatlantskog avio prevoznika pod imenom „Level“.
10. 02. 2017.

Low-cost revolucija 2017?

Novi savez low-cost aviokompanija bi mogao da uzdrma avio putovanja u Evropi pre kraja 2017. godine.
30. 06. 2014.

Najzanimljiviji ili najdosadniji film koji možete gledati u avionu?

Putnici koji lete British Aiwaysom uskoro će moći da se "zabave" uz film koji prikazuje svaki pređeni metar voza koji putuje kroz Norvešku i to u usporenom maniru.
27. 06. 2014.

"Adria Ervejz" uvodi "last minute" karte

"Adria Ervejz" uvodi jeftinije "last minute" karte na više svojih redovnih linija, za sve putnike koji odluku o putovanju donose u poslednji trenutak.
02. 04. 2014.

Wizz air smanjuje beogradsku flotu

Aviokompanija Viz er (Wizz air) saopštila je da smanjuje beogradsku flotu zbog preskupih aerodromskih troškova.