31. 10. 2013.

easyJet uvodi novu liniju do Ženeve

Britanska low-cost (loukost) avio-kompanija easyJet (Izi Džet) otvara novu liniju iz Beograda do Ženeve, koja će startovati 24. januara 2014. godine.

Avioni kompanije Izidžet će leteti na relaciji Beograd-Ženeva tri puta nedeljno utorak, četvrtak i subota tokom cele godine, a karta, u koju su uključeni svi troškovi, će koštati od 31,90 evra u jednom pravcu.

U saopštenju kompanije navodi se da su nove linije uvedene na osnovu ankete putem Facebooka, koja je rađena u februaru, a zatim ponovo u avgustu ove godine.

Ona je iznela i podatak da je na prvoj liniji te kompanije iz našeg Beograda do Milana i Malpensa za prvih šest meseci prevezeno 23.000 putnika.

"Izi Džet" je prva evropska avio-kompanija sa stanovništa razvijenosti mreže i treća prema broju prevezenih putnika, kojih je u poslednjih 12 meseci iznosilo više od 60 miliona.

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.