07. 12. 2013.

Er Srbija - promotivne cene za letove iz Pariza

“Er Srbija” je najavila promotivne cene za letove iz Pariza do nekih destinacija, u periodu od 12. decembra do 15. marta, sa embargom od 18. decembra do 12. januara.

U periodu promocije, let od Pariza do Beograda koštaće 199 evra u ekonomkosj klasi, plus troškovi štampanja karte (TSC).
Karta na linijama od Pariza do Skoplja, Podgorice, Tivata, Sarajeva, Ljubljane i Banja Luke koštaju 229 evra, plus troškovi štampanja karte.

Sve tarife važe za povratna putovanja sa uračunatim aerodromskim taksama, bez TSC-a.

Iz "Er Srbije" podsećaju da su novina letovi iz Pariza za Banja Luku preko Beograda.

Avion polazi iz Pariza svakog dana osim nedelje, u 10 sati i 15 minuta, a u Banja Luku stiže u 14 časova i 55 minuta. Povratak iz Banja Luke je svakog dana, osim subote, u 15 časova i 25 minuta, a dolazak u Pariz preko Beograda u 20 časova i 15 minuta.

Izvor:Mondo/Tanjug

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.