01. 03. 2013.

Izidžet otvara liniju Beograd-Milano

Britanska niskotarifna avio-kompanija Izidžet (Easy Jet) najavila je da će od 19. aprila početi sa letovima na liniji Beograd - Milano.

Ovim potezom Beograd postaje nova tačka u širokoj mreži destinacija "Izidžeta" u Evropi, navodi se u saopštenju kompanije i dodaje da će se letovi na liniji Beograd - Milano, do aerodroma "Malpensa", obavljati avionom A319 tokom cele godine, tri puta nedeljno - sredom, petkom i nedeljom u najpovoljnijem dnevnom terminu.

Polasci iz Beograda biće u 13:25, sletanje u Milano u 15:10, a polasci sa milanskog aerodroma "Malpensa" su predviđeni u 15:45, s olaskom na aerodrom "Nikola Tesla" u 17:30.

Cena avionske karte u jednom pravcu, sa svim uključenim taksama, iznosi 31,99 evra, a karte se mogu kupiti preko sajta www.easyjet.com.

Aerodrom "Malpensa" u Milanu glavna je baza avio-kompanije "Izidžet" u Italiji, i njena druga najveća baza u Evropi, budući da iz te vazdušne luke avioni Izidžeta lete na 48 linija ka 17 država.

Izvor: Tanjug

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.