27. 03. 2017.

Kreće transatlantski low-cost avio prevoznik “LEVEL”!

Sedište će biti u Barseloni, a započeće sa radom letovima iz ovog španskog grada ka Los Anđelesu (dva leta nedeljno), Ouklandu (tri puta nedeljno), Buenos Airesu i Punta Kani.

Letovi će se obavljati avionima tipa Airbus A330 koji će imati takvu konfiguraciju da će postojati samo dve klase: ekonomska i premijum ekonomska. Cene karata kreću od 149 dolara i već se mogu naći u prodaji na internet stranici flylevel.com.

Putnici u ekonomskoj klasi će morati dodatno da plate čekirani prtljag, obroke, izbor mesta i WiFi. Generalni direktor IAG-a, Vili Volš, izjavio je da Level predstavlja uzbudljiv novi IAG avio brend koji će doneti moderan pristup letovima po cenama koje su još pristupačnije.

Nova aviokompanija će imati sigurno koristi od snage jedne od najvećih svetskih avio grupa koje stoje iza nje. Level će deliti svoje sedište sa Vueling-om, što će omogućiti putnicima da povežu svoje transatlantske letove sa Vueling-ovom mrežom.

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.