27. 03. 2017.

Kreće transatlantski low-cost avio prevoznik “LEVEL”!

Sedište će biti u Barseloni, a započeće sa radom letovima iz ovog španskog grada ka Los Anđelesu (dva leta nedeljno), Ouklandu (tri puta nedeljno), Buenos Airesu i Punta Kani.

Letovi će se obavljati avionima tipa Airbus A330 koji će imati takvu konfiguraciju da će postojati samo dve klase: ekonomska i premijum ekonomska. Cene karata kreću od 149 dolara i već se mogu naći u prodaji na internet stranici flylevel.com.

Putnici u ekonomskoj klasi će morati dodatno da plate čekirani prtljag, obroke, izbor mesta i WiFi. Generalni direktor IAG-a, Vili Volš, izjavio je da Level predstavlja uzbudljiv novi IAG avio brend koji će doneti moderan pristup letovima po cenama koje su još pristupačnije.

Nova aviokompanija će imati sigurno koristi od snage jedne od najvećih svetskih avio grupa koje stoje iza nje. Level će deliti svoje sedište sa Vueling-om, što će omogućiti putnicima da povežu svoje transatlantske letove sa Vueling-ovom mrežom.

Ostale vesti

27. 03. 2017.

Kreće transatlantski low-cost avio prevoznik “LEVEL”!

International Airlines Group (IAG), holding kompanija British Airways-a, Iberia-e, Vueling-a i Aer Lingus-a, u junu će pokrenuti transatlantskog avio prevoznika pod imenom „Level“.
10. 02. 2017.

Low-cost revolucija 2017?

Novi savez low-cost aviokompanija bi mogao da uzdrma avio putovanja u Evropi pre kraja 2017. godine.
30. 06. 2014.

Najzanimljiviji ili najdosadniji film koji možete gledati u avionu?

Putnici koji lete British Aiwaysom uskoro će moći da se "zabave" uz film koji prikazuje svaki pređeni metar voza koji putuje kroz Norvešku i to u usporenom maniru.
27. 06. 2014.

"Adria Ervejz" uvodi "last minute" karte

"Adria Ervejz" uvodi jeftinije "last minute" karte na više svojih redovnih linija, za sve putnike koji odluku o putovanju donose u poslednji trenutak.
02. 04. 2014.

Wizz air smanjuje beogradsku flotu

Aviokompanija Viz er (Wizz air) saopštila je da smanjuje beogradsku flotu zbog preskupih aerodromskih troškova.