24. 11. 2013.

Neverovatna reklama British Airwaysa

Iako digitalni bilbordi više nisu velika novost, najnoviji poduhvat British Airwaysa je nešto što do sada još nije viđeno, barem kada su reklame u pitanju.

Najnovija reklama ove avio-kompanije postavljena u Londonu koristi posebnu tehnologiju za praćenje nadolahzećih BA aviona. Svaki put kada sistem detektuje prelet nekog od aviona British Airwaysa na displeju se pojavljuje deček koji pokazuje direktno ka avionu na nebu. 

Displej takođe prikazuje i odgovarajući tekst koji se tiče broja leta i njegove destinacije ili zemlje iz koje dolazi kao i posebnu poruku koja naznačava najjeftinje karte za tu destinaciju ili vremensku prognozu.

British Airways sa ovom reklamom želi da podseti ljude na to koliko putovanje može biti magično i zbog toga bilbord prikazuje letenje iz perspektive deteta.

Pogledajte video

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.