O nama

Predstavljamo vam jedinstven servis za pretragu i poređenje svih low cost avio karata u Srbiji. Kada odaberete destinaciju, preusmerićemo vas na zvanični sajt avio kompanije gde ćete obaviti transakciju.

Zašto gubiti sate na pretraživanje različitih sajtova low-cost kompanija i porediti ručno koja je najjeftinija, kada sve to možete da uradite brzo i jednostavno na jednom mestu? Naša želja je i vaša želja - ugodno, a povoljno putovanje.

Sve je počelo tako što je nama, kao velikim ljubiteljima putovanja nedostajao sajt koji bi na jednom mestu objedinio sve neophodne informacije i olaksao pronalaženje najpovoljnijih načina realizacije. Zbog toga smo napravili www.low-cost.rs gde pored svih jeftinih letova u Srbiji možete naći i druge informacije kao što su npr. opšti podaci o niskotarifnim kompanijama koje posluju u Srbiji. To je posebno važno za one koji prvi put lete low-costom kako bi znali šta da očekuju.

Sajt www.low-cost.rs funkcioniše vrlo jednostavno. Sve što je potrebno da uradite jeste da odaberete vašu željenu destinaciju, datum odlaska i povratka, a mi ćemo vas onda preusmeriti na sajt kompanije kako biste obavili transakciju. Stojimo vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakvih problema sa snalaženjem na sajtu.