15. 03. 2013.

Od Istanbula za Beograd dva leta dnevno

Aviokompanija Turkish Airlines će od 31. marta povećati broj letova na liniji Istanbul-Beograd, saopšteno je danas iz Aerodroma "Nikola Tesla".

U planu je da turska kompanija od sredine maja dva puta dnevno leti na ovoj ruti, čime će uvećati broj letova na liniji Istanbul -Beograd za 40 odsto, navodi se u saopštenju.

Svakodnevni polasci Turkish Airlines-a sa Aerodroma "Nikola Tesla" ka Istanbulu predviđeni su u 9:15 i 20:20, a turski prevoznik će leteti avionima tipa Boing 737-800, kapaciteta 165 sedišta.

U saopštenju se dodaje da će, prema letnjem redu letenja, Beograd i Istanbul povezivati čak 23 leta nedeljno. Pored Jat Airways-a, koji redovno saobraća na ovoj liniji, turska niskotarifna aviokompanija Pegasus Airlines od 1. februara uvodi let na ovoj ruti.

Izvor: Tanjug

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.