28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra


Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.

Mađarska avio kompanija potvrdila je da će povećati broj letova na linijama Budimpešta Podgorica i Budimpešta Skoplje sa po jednim dodatnim letom. Počev od zimskog reda letenja, koji će važiti od 31. oktobra, na pomenutim linijama low cost avio kompanija će leteti tri puta nedeljno.

Letovi iz Budimpešte za Skoplje i Podgoricu su uvedeni nedavno nakon odluke mađarske vlade. Osim ovih linija tada su još uvedeni i letovi za Sarajevo, Prištinu, kao i Tiranu.

Avio karte za nove letove avio kompanije Wizz Air već se nalaze u prodaji i možete da ih kupite putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom call centra.

Ostale vesti

21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.
27. 03. 2017.

Kreće transatlantski low-cost avio prevoznik “LEVEL”!

International Airlines Group (IAG), holding kompanija British Airways-a, Iberia-e, Vueling-a i Aer Lingus-a, u junu će pokrenuti transatlantskog avio prevoznika pod imenom „Level“.
10. 02. 2017.

Low-cost revolucija 2017?

Novi savez low-cost aviokompanija bi mogao da uzdrma avio putovanja u Evropi pre kraja 2017. godine.
30. 06. 2014.

Najzanimljiviji ili najdosadniji film koji možete gledati u avionu?

Putnici koji lete British Aiwaysom uskoro će moći da se "zabave" uz film koji prikazuje svaki pređeni metar voza koji putuje kroz Norvešku i to u usporenom maniru.