28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra


Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.

Mađarska avio kompanija potvrdila je da će povećati broj letova na linijama Budimpešta Podgorica i Budimpešta Skoplje sa po jednim dodatnim letom. Počev od zimskog reda letenja, koji će važiti od 31. oktobra, na pomenutim linijama low cost avio kompanija će leteti tri puta nedeljno.

Letovi iz Budimpešte za Skoplje i Podgoricu su uvedeni nedavno nakon odluke mađarske vlade. Osim ovih linija tada su još uvedeni i letovi za Sarajevo, Prištinu, kao i Tiranu.

Avio karte za nove letove avio kompanije Wizz Air već se nalaze u prodaji i možete da ih kupite putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom call centra.

Ostale vesti

08. 11. 2017.

Kako zarađuju low cost avio kompanije?

Low cost ili niskobudžetne avio kompanije, napravile su revoluciju u letenju onog dana kad su se pojavile pre 42 godine
22. 09. 2017.

Wizz Air lansirao servis za planiranje putovanja – Trip Planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.
22. 09. 2017.

Do Maroka i nazad za 100 evra - a nema "cake"

Kada su u pitanju egzotične destinacije ( u našem slučaju sve koje nisu Evropa), turističke agencije nas zasipaju ponudama od 1000+ evra, pod obrazloženjem da su u tom aranžmanu najskuplje avionske karte i da se tu ništa ne može. I prihvatala sam to dok nisam krenula da u sopstvenoj režiji organizujem put u Maroko.
21. 07. 2017.

Wizz Air: Ukida se doplata za ručni prtljag

Wizz Air, low-cost aviokompanija, saopštio je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29. oktobra.
28. 06. 2017.

Wizz Air - novi letovi od kraja oktobra

Low cost avio kompanija Wizz Air odlučila je da poveća broj letova iz Budimpešte do gradova u regionu.